Το Star Wars πρώτο στη λίστα των αγαπημένων ταινιών των Αμερικανών

Το Star Wars πρώτο στη λίστα των αγαπημένων ταινιών των Αμερικανών
21 Οκτ
2015

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που έγινε, το Star Wars βρίσκεται ανάμεσα στις ταινίες που βλέπουν και ξαναβλέπουν οι Αμερικανοί!

Όπως δημοσιεύει το FLIX, μια δημοσκόπηση που έγινε σε περισσότερους από 1.000 ερωτηθέντες κατέληξε στη δημιουργία μιας λίστας με τις ταινίες που οι Αμερικανοί βλέπουν ξανά και ξανά μέσα στα χρόνια. Η λίστα αυτή είναι φυσικά ενδεικτική –αφού προκύπτει από δείγμα 1.169 θεατών κάθε φύλου και ηλικίας– αλλά δίνει το στίγμα μερικών από τις πιο κλασικές ταινίες που παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των Αμερικανών. Πρώτος λοιπόν στη λίστα ο Πόλεμος των Άστρων, και ακολουθούν με τη σειρά ο Μάγος του Οζ, η Μελωδία της Ευτυχίας, ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, το Όσα Παίρνει ο Άνεμος και ο Νονός. Αν δεν τις έχεις δει, τρέξε να τις νοικιάσεις!

Με την ευκαιρία, σου θυμίζουμε ότι το Star Wars έρχεται στις εκδόσεις Μεταίχμιο από τον Νοέμβριο! Θα έχεις έτσι την ευκαιρία να διαβάσεις ιστορίες από τις κλασικές κινηματογραφικές ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, αλλά και από την έβδομη ταινία, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2015 και θα αποτελέσει την αρχή μιας τριλογίας. Μέχρι τότε… είθε η Δύναμη να είναι μαζί σου!

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια